Palaudu 5 viikossa — Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen

Putkisto, Marja
Nimeke: Palaudu 5 viikossa — Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen
Tekijät: Putkisto, Marja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523825581
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.8.2023
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Method Putkisto, palautuminen, kehonhallinta, voimistelu, venyttely, hengitys, stressinhallinta, rentoutus, hyvinvointi, harjoitukset
Avainsanat: Method Putkisto, harjoitukset, hengitys, hyvinvointi, kehonhallinta, palautuminen, rentoutus, stressinhallinta, venyttely, voimistelu
Kirja joka muuttaa elämäsi. Palaudu, uudistu ja tartu toimeen!

Miten muuttua uupuneesta virkeäksi? Kehonhallinnan asiantuntija Marja Putkiston viiden viikon ohjelma opettaa palautumaan arjenkuormituksesta. Harjoitteiden avulla keskittyminen tarkentuu, aivosumu hälvenee, uni paranee ja voima palaa jäseniin.

Jos stressitasosi ovat jatkuvasti korkealla etkä osaa palautua, uuvut ja terveytesi alkaa heiketä. Viiden viikon yksityiskohtainen, asteittain etenevä ohjelma sisältää omaan arkeesi parhaiten soveltuvat harjoitteet. Harjoitteiden lisäksi saat käyttöösi havainnointikaavion, jonka avulla voit itsenäisesti mitata ja säädellä vireystasoasi. Kirjan ohjeilla vaikutat unesi laatuun ja saat suunnan läpi elämän kestävään, kehon ja mielen hoitoon.

Marja Putkisto on kehonhallinnan asiantuntija, ohjaaja, kouluttaja ja kirjailija. Hän on kehittänyt monipuolisen Method Putkisto -menetelmän sekä on kansainvälisesti toimivan Method Putkisto Instituutin perustaja ja johtaja.


Katso myös