Operaatio Punainen kettu

Immonen, Helena
Nimeke: Operaatio Punainen kettu
Tekijät: Immonen, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522918581
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,95 € 18,36 € (16,69 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Crime Time
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 464
Tuoteryhmät: Dekkarit
Kaunokirjallisuus
Uutuudet
Kaikki uutuudet -20 %
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Genre: jännitys
Esikoisromaani: kriisi johtaa sotaan Suomen maaperällä. Operaatio Punainen kettu on alkanut.

Maavoimien valmiusyksikössä palvellut nuori reserviläinen Joni Koivu lähetetään joukkueensa kanssa Gotlantiin ruotsalaisten tueksi juuri, kun hänen tyttöystävänsä on viimeisillään raskaana.

Joni saa huomata, että todellinen sota on paljon kovempaa kuin varusmiespalvelus. Jonin isosisko Riina Koivu on hänkin aktiivireserviläinen. Hän seuraa huolestuneena kriisin kärjistymistä ja pelkää veljensä puolesta.

Samaan aikaan Riinan aviomies Mikael työskentelee upseerina Pääesikunnassa ja näkee läheltä, kuinka Suomi joutuu vihollisen vaikuttamisen kohteeksi. Pikkuhiljaa Mikaelille alkaa selvitä Suomeen kohdistuvien iskujen vakavuus. Miten pitkälle vihollinen on valmis menemään?

Panokset Pohjolassa kiristyvät, ja lopulta myös Riina saa käskyn saapua palvelukseen. Jääkärijoukkueen johtajana Riina valmistautuu puolustamaan Suomea samalla, kun mielessä pyörii kotiin jääneen lapsen turvallisuus.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri. Lapsena Helena halusi olla cowboy ja astronautti, mutta ennen kaikkea hän halusi seikkailla. Helena rakastaa hyviä tarinoita ja haaveilee hevosen omistamisesta.


Katso myös