Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Ohjelmistotestauksen käsikirja

Kasurinen, Jussi Pekka
Nimeke: Ohjelmistotestauksen käsikirja
Tekijät: Kasurinen, Jussi Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522911025
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.9.2014
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 61.2 Systeemityö. Tiedonhallinta
Avainsanat: arviointi, johtaminen, kehittäminen, laadunvalvonta, mittarit (mittaus), ohjelmistokehitys, ohjelmistot, ohjelmistotuotanto, organisointi, projektit, sertifikaatit, standardit, suunnittelu, testaus, testausmenetelmät, tietokoneohjelmat, työvälineet
Tämä kirja esittelee ohjelmistojen testauksen perusperiaatteet, tärkeimmät testauksen työkalut sekä testauksen työvaiheet. Lisäksi kirjassa puhutaan testauksen hallinnon näkökulmasta sekä esitellään ammattitestaajille tärkeimmät alan sertifikaatit ja standardit. Kirjassa testaus esitellään niin testaustyötä tekevän kuin testaustoimintaa hallinnoivien henkilöidenkin näkökulmasta. Lisäksi teokseen on kerätty testaustyöhön liittyviä esimerkkejä ja havaintoja oikeista yrityksistä ja niiden toimitavoista.

Ohjelmistotestauksen käsikirja opastaa muun muassa seuraavissa aiheissa:

Testauksen tärkeimmät työmenetelmät
Testauksen tärkeimmät työkalut
Testauksen organisointi yrityksissä
Testaus ja laadun mittaaminen
Tärkeimmät ammattitestaajan sertifikaatit ja standardit
Testaustoiminnan kehittäminen

Kirja sisältää myös ohjelmistontuotannon perusteet siinä määrin kuin mitä kirjan sisällön ymmärtämiseksi on välttämätöntä. Kirja on jaettu 14 aihekokonaisuuteen, joten se sopii itseopiskelun lisäksi myös oppikirjaksi testauksen peruskurssille.


Katso myös