Myötätuntoinen valmennus

Hämäläinen, Pekka
Nimeke: Myötätuntoinen valmennus
Tekijät: Hämäläinen, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759275
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.1.2023
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 13397537
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 345
Tuoteryhmät: Urheilu ja liikunta
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
Avainsanat: suorituskyky, ammattiurheilu, itsetuntemus, vuorovaikutus, valmennus, huippu-urheilu, valmennusmenetelmät, psyykkinen valmennus, henkinen hyvinvointi, itsetunto, luottamus, valmentajat, urheilijat, menestyminen
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Kirja vie myötätuntoisen ja kannustavan valmentamisen ytimeen. Asiantuntijoina suomalaiset huippuvalmentajat Henrik Dettman, Jukka Jalonen, Mika Lehkosuo, Marianne Miettinen, Anu Oksanen, Antti Pennanen ja Erkka Westerlund.

Myötätuntoisessa valmennuksessa valmentaja ja valmennettava työskentelevät kunnioittavassa ja välittävässä vuorovaikutuksessa. Ongelmien ratkaisuja etsitään yhdessä, ja valmennettavien koko potentiaali pyritään saamaan käyttöön.
Kirjassa on myös jo edesmenneen valmentajalegenda Aki Hintsan ajatuksia siitä, miten henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä elämänlaatua kohennetaan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

Myötätuntoisen valmennuksen metodit sopivat mihin tahansa urheilulajiin harrastajatasolta ammattiurheiluun. Ne soveltuvat hyvin myös työelämään, vanhemmille ja mihin tahansa kasvatustyöhön.

Pekka Hämäläinen on lohjalainen työyhteisöjen vuorovaikutuskouluttaja, perheterapeutti ja kirjailija, jonka kirjoja on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Rennosti vastuullinen työssä ja elämässä, Elämä on epäreilua - Hyväksy ja anna anteeksi, Sinulla on vain yksi elämä, Hyvä parisuhde, Isä ja minä sekä Elämisen vimma ja syvä ilo.


Katso myös