Myöhäistä katua

Marjamäki, Tuomas
Nimeke: Myöhäistä katua
Tekijät: Marjamäki, Tuomas (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522917294
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Suomi-viihteen ikonien elämäkerrat –25%
Viihde ja romantiikka
Muu kaunokirjallisuus
Muu kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: aviopuolisot, elokuva-ala, kielletty rakkaus, menetys, menneisyys, näyttelijät, salaisuudet, toimittajat
Genre: historia, huumori
E-kirja, 2020
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2020
MP3
12,90 €

Kauno Brandt oli aikoinaan Suomen suosituimpia elokuvanäyttelijöitä. Uransa huipulla hän luopui kaikesta ja unohtui.

Vaimon kuoleman sekä vuosikymmenten hiljaiselon jälkeen Kaunon elämä muuttuu rajusti. Aamukävelyllään hän löytää vakavasti loukkaantuneen miehen, sitoo haavat ja soittaa apua. Uhri osoittautuu tosi-tv-julkkikseksi, joka kertoo tapauksesta viipymättä lehdille.

Kauno tempaistaan uudelleen otsikoihin ja kuolleeksi luultu menneen ajan tähti saa kohdata 2020-luvun raadollisen julkisuuden. Samalla hänen arkaluontoisimmat salaisuutensa ovat vaarassa tulla julki: hänellä olikin hyvä syy kadota.

Kaunon elämän jäljille lähtee kaksi keskenään erilaista iltapäivälehden journalistia: nuori pätkätyöläinen Ella Pöyhönen sekä Suomen härskein juorutoimittaja Esko Kärkkäinen.

Myöhäistä katua on ajatuksia kutkuttava tarina täynnä tunnetta ja huumoria!

Tuomas Marjamäki (s. 1978) on toimittaja ja kirjailija, joka on aiemmin julkaissut esikoisromaanin Siitä tulikin farssi sekä Suomen viihdehistoriaa käsitteleviä tietokirjoja, muun muassa Spede Pasasen ja Simo Salmisen elämäkerrat sekä kirjan Kummeli - erittäin hyvin sanottu.

Tuomas Marjamäki (s. 1978) elää Helsingissä monenlaisia tekstejä kirjoittaen. Hän aloitti oman lehden tekemisen 11-vuotiaana haastatellen kuuluisuuksia Kylli-tädistä ja Kalle Päätalosta aina presidentti Martti Ahtisaareen asti. Kirjailijaksi Marjamäki ryhtyi 18-vuotiaana laatimalla muistelmansa. Sittemmin hän on kirjoittanut romaanit Siitä tulikin farssi ja Myöhäistä katua sekä lastenkirjan Nollis – maailman ainoa nollasarvinen. Hänen muusta tuotannostaan tunnetaan Simo Salmisen, Spede Pasasen, Vesa-Matti Loirin ja Mikko Alatalon elämäkerrat sekä tietokirjat Kummelista ja Uuno Turhapurosta. Melkein kaikkea Marjamäen tekemistä sävyttää huumori – tavalla tai toisella.


Katso myös