Miten tästä eteenpäin

Ruokanen, Tapani; Iloniemi, Jaakko; Ahtisaari, Martti
Nimeke: Miten tästä eteenpäin
Tekijät: Ruokanen, Tapani (Kirjoittaja)
Iloniemi, Jaakko (Kirjoittaja)
Ahtisaari, Martti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522913074
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.10.2016
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: Eurooppa, Suomi, Venäjä, Yhdysvallat, arvot, asiantuntijat, eriarvoisuus, globalisaatio, huoltosuhde, hyvinvointivaltio, ihmisoikeudet, kansainvälinen politiikka, kansainvälinen yhteistyö, kansallinen turvallisuus, kehitysmaat, keskustelu, länsimaat, ministerit, pakolaisuus, presidentit, rauhanvälitys, sodanuhka, sotilasliitot, toimittajat (media), turvallisuuspolitiikka, uhkakuvat
”Ihmiskunta ei ole kokenut vastaavaa murrosta sitten toisen maailmansodan. Ylevät periaatteemme ja arvomme testataan nyt arjessa.”

Rauhannobelisti ja kriisien sovittelija, presidentti Martti Ahtisaari, kokenut diplomaatti ja suomalainen huippuvaikuttaja, ministeri Jaakko Iloniemi, palkittu journalisti ja teologi Tapani Ruokanen ovat kolme viisasta miestä, jotka etsivät kirjassaan tulevaisuuden eväitä.

Venäjä on muuttunut, pakolaisvirrat yllättivät, talous tökkii, yhteisiä sopimuksia rikotaan, terrorismi pelottaa. Miten vastata uhkiin? Kuinka sovitella ristiriidat? Miten rakentaa uusi turvallisuus ja yhteistyö? Vieläkö pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta on pelastettavissa, Suomessakin?

”Olemme keskustelleet perusteellisesti ja suorasukaisesti meitä kaikkia koskettavista polttavista kysymyksistä. Katsomme maailman tapahtumien taakse etsien ratkaisuja ongelmiin, jotka näyttävät ylivoimaisilta.”

Kirja tästä maailmasta puhuu peittelemättä ja suoraan, kuvia kumartelematta, jokaiselle ajattelevalle ihmiselle. Tekijät etsivät vastausta kysymykseen, miten tästä eteenpäin.


Katso myös