Miten tästä eteenpäin

Ahtisaari, Martti; Iloniemi, Jaakko; Ruokanen, Tapani
Nimeke: Miten tästä eteenpäin
Tekijät: Ahtisaari, Martti (Kirjoittaja)
Iloniemi, Jaakko (Kirjoittaja)
Ruokanen, Tapani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522912848
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,95 € (13,59 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 3. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 349
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
YSO asiasanat: presidentit, ministerit, keskustelu, kansainvälinen politiikka, turvallisuuspolitiikka, kansainvälinen yhteistyö, eriarvoisuus, pakolaisuus, ihmisoikeudet, rauhanvälitys, kehitysmaat, hyvinvointivaltio, huoltosuhde, arvot, länsimaat
E-kirja, 2016
EPUB
8,95 €

”Ihmiskunta ei ole kokenut vastaavaa murrosta sitten toisen maailmansodan. Ylevät periaatteemme ja arvomme testataan nyt arjessa.”

Rauhannobelisti ja kriisien sovittelija, presidentti Martti Ahtisaari, kokenut diplomaatti ja suomalainen huippuvaikuttaja, ministeri Jaakko Iloniemi, palkittu journalisti ja teologi Tapani Ruokanen ovat kolme viisasta miestä, jotka etsivät kirjassaan tulevaisuuden eväitä.

Venäjä on muuttunut, pakolaisvirrat yllättivät, talous tökkii, yhteisiä sopimuksia rikotaan, terrorismi pelottaa. Miten vastata uhkiin? Kuinka sovitella ristiriidat? Miten rakentaa uusi turvallisuus ja yhteistyö? Vieläkö pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta on pelastettavissa, Suomessakin?

”Olemme keskustelleet perusteellisesti ja suorasukaisesti meitä kaikkia koskettavista polttavista kysymyksistä. Katsomme maailman tapahtumien taakse etsien ratkaisuja ongelmiin, jotka näyttävät ylivoimaisilta.”

Kirja tästä maailmasta puhuu peittelemättä ja suoraan, kuvia kumartelematta, jokaiselle ajattelevalle ihmiselle. Tekijät etsivät vastausta kysymykseen, miten tästä eteenpäin.


Katso myös