Mitä kuppiin kissalle? — Yksilöllinen ruokinta läpi elämän

Ylikorpi, Päivi; Heikkinen, Emmi; Anturaniemi, Johanna
Nimeke: Mitä kuppiin kissalle? — Yksilöllinen ruokinta läpi elämän
Tekijät: Ylikorpi, Päivi (Kirjoittaja)
Heikkinen, Emmi (Kirjoittaja)
Anturaniemi, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523829503
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 27.9.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 27.9.2024
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Eläimet
Kirjastoluokka: 67.452 Kissat
Hyvinvointia kissallesi yksilöllisellä ruokinnalla.

Mitä kuppiin kissalle? on monipuolinen ja kattava opas ja tarjoaa uusinta tietoa ruokinnan vaikutuksista kissan terveyteen. Kirja auttaa ruokkimaan lemmikkiä yksilöllisesti, mikä parhaimmillaan lisää kissan elinvuosia ja auttaa sitä voimaan mahdollisimman hyvin.

Ravinnolla ja ruokintatavalla on suuri vaikutus kissan terveyteen ja hyvinvointiin. Sopivalla ruokinnalla voidaan vaikuttaa myös kissan käyttäytymiseen.

Mitä kuppiin kissalle? auttaa kissanomistajaa räätälöimään omalle lemmikille sopivan ja yksilöllisen ruokavalion. Kirja nojaa ajantasaisiin tutkimuksiin ja sisältää kattavasti tietoa eri ruokintavaihtoehdoista – kuivamuonista itse koostettuihin ruokiin ja näiden erilaisiin variaatioihin.

Kirjassa käydään läpi mm. seuraavia teemoja: erilaisten ruokintatapojen vahvuudet ja haasteet, ruokavalion koostaminen, teollisten ruokien sisältö, ruokinnan ja käyttäytymisen yhteys sekä ruokinta lemmikin eri elämänvaiheissa.

Johanna Anturaniemi on eläinlääkäri, agronomi sekä maatalous- ja metsätieteiden tohtori. Hän on tehnyt koirien ruokintaan liittyvää tutkimusta Helsingin yliopistossa vuodesta 2008. Lisäksi Anturaniemi on vuosien ajan suunnitellut yksilöllisiä ruokavalioita sekä terveille että sairaille koirille ja kissoille.

Emmi Heikkinen on kotieläinten ravitsemustieteen MMM agronomi, joka on urallaan keskittynyt erityisesti koirien ja kissojen ravitsemukseen. Heikkinen työskentelee tuotekehittäjänä lemmikkiruokatehtaalla Premium Pet Food Suomi Oy:llä. Päivätyön ohessa hän tarjoaa yksilöllistä ravitsemusneuvontaa koirille ja kissoille sekä luennoi ruokintaan liittyvistä aiheista.

Päivi Ylikorpi on eläintenhoidon ammatillisen koulutuksen opettaja. Tällä hetkellä hän keskittyy työssään ruokinnan erikoisammattitutkintotason koulutuksiin. Erityisesti ruokinnan ja käyttäytymisen välinen yhteys kiinnostaa häntä. Ylikorpi on kirjoittanut teoksen Kissanhoidon käsikirja – Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta.


Katso myös