Luodinkestävä — Heidi Foxellin tarina

Potapoff, Teemu
Nimeke: Luodinkestävä — Heidi Foxellin tarina
Tekijät: Potapoff, Teemu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522916969
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2019
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Tieto
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: loukkaantuminen (fyysinen), vaaratilanteet, poliisit (ammatit), naiset, nuoret aikuiset, elämänmuutokset, vammautuminen
Avainsanat: elämänmuutokset, henkilöhistoria, loukkaantuminen (fyysinen), naiset, nuoret aikuiset, poliisit (ammatit), työ, vaaratilanteet, vammautuminen
Äänikirja, 2018
MP3
12,90 €

E-kirja, 2018
EPUB
9,90 €

Kirja naisesta, jonka elämä muuttuu sekunnin sadasosassa.

”Muistan, että halusin poliisiksi jo kuusivuotiaana.”

Hyvinkää 26. toukokuuta vuonna 2012 oli päivä, jolloin nuoremman konstaapelin Heidi Foxellin elämä muuttui pysyvästi.

18-vuotias nuorukainen kapusi aamukahdelta matalan liikerakennuksen katolle ja alkoi ampua hallussaan olleilla kivääreillä kadulla olevia juhlivia nuoria. Samaan aikaan toisaalla 24-vuotias Heidi Foxell istui partioautossa yhdessä parinsa kanssa. Kaksikko kuittasi saamansa hälytyksen ja kiihdytti tapahtumapaikalle.

Kuusi vuotta myöhemmin Heidi Foxell, entinen maajoukkuetason jalkapallomaalivahti ja poliisikokelas, on pyörätuolinsa vanki. Kuuden menneen vuoden aikana Foxell on leikattu yli 50 kertaa, joutunut elämän muuttaneen hoitovirheen uhriksi ja selättänyt leukemian.

Luodinkestävä - Heidi Foxellin tarina ei ole kirja Hyvinkään ampumistragediasta. Se on kirja naisesta, jonka elämä muuttuu sekunnin sadasosassa. Kuinka selvitä päivästä toiseen, kun kaikki mikä on ollut itsestään selvää, otetaan pois? Kuinka määritellä itsensä ja paikkansa maailmassa uudelleen?

Teemu ”Pastori” Potapoff on tietokirjailija, toimittaja ja portsari, joka on työskennellyt ovilla vuodesta 1995. Hän on aiemmin kirjoittanut kiitetyt kirjat Yön sankarit - kasvoja punaisen köyden takaa (2015), Yön kuningas (2017) ja Selviytyjät - kirja elämästä (2017).


Katso myös