Lähtösi jälkeen — Kertomuksia surusta ja selviytymisestä

Juutilainen, Anneli
Nimeke: Lähtösi jälkeen — Kertomuksia surusta ja selviytymisestä
Tekijät: Juutilainen, Anneli (Kirjoittaja)
Kosonen, Krista (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523821538
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.8.2021
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 8t 24m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: kuolema, läheiset, menetys, muistelu, selviytyminen, suru, surutyö
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2021

4,90 €

Kun läheinen ja rakas ihminen kuolee, menetys tuntuu musertavalta. Tapahtunut suistaa elämän helposti raiteiltaan. Silloin moni kaipaa vertaistukea - toivoa siitä, että surun kanssa voi jonakin päivänä oppia elämään.

Näyttelijä Jussi Lampi pohtii yhä, miksi tytär Mandi päätti oman elämänsä 19-vuotiaana. Laulaja Johanna Pakonen joutui hyvästelemään kaksospoikansa, jotka menehtyivät ennenaikaisesti raskauden puolivälissä. Entinen pituushyppääjä Ringa Ropo pohti oman elämänsä merkitystä jouduttuaan hautaamaan alle kahden vuoden ikäisenä leukemiaan kuolleen poikansa.

Europarlamentaarikko Eero Heinäluoma, kirjailija Kaari Utrio, ex-pääministerin puoliso Minna-Maaria Sipilä, lääkäri Pippa Laukka, näyttelijä Lena Meriläinen, taidekauppias Reijo Oras, viihdetaiteilija Jope Ruonansuun leski Mari Ruonansuu, kansanedustaja Maarit Feldt-Rannan leski Vesa Kallionpää sekä kansakuntaa koskettaneissa tragedioissa läheisensä menettäneet suomalaiset kertovat omasta surustaan.

Haastateltavat antavat omien kokemustensa kautta lukijalle toivoa ja tukea siihen, miten raskaan menetyksen jälkeen voi päästä elämässä eteenpäin: oivalluksia, mielenhallinnan keinoja ja asioita, jotka ovat tuoneet helpotusta ja lohtua.

Surun asiantuntija ja psykoterapeutti tarjoaa lukijalle ajatuksia uuden elämäntilanteen käsittelemiseksi.

Anneli Juutilainen (s. 1983) on espoolainen toimittaja, joka tunnetaan syvällisistä ja koskettavista henkilöhaastatteluistaan. Hän on aiemmin julkaissut kirjan Kirjeitä nuorelle itselleni (Docendo 2019).


Katso myös