Kuolema catwalkilla

Aarnipuro, Marja
Nimeke: Kuolema catwalkilla
Tekijät: Aarnipuro, Marja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827592
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.3.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Kaarina Riikonen ratkaisee 7
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 315
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Uutuudet
Kaarina Riikonen ratkaisee -dekkarisarja
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Helsinki, galleristit, julkisuuden henkilöt, murha, poliisit, seurapiirit, toimittajat
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Murha punaisella matolla.

Kun kaikkien tuntema galleristi kuolee muotinäytöksen catwalkille, toimittaja Kaarina Riikonen on aitiopaikalla valmiina penkomaan murhatapausta.

Helsingin kerma kuohahtaa, kun hyväntekeväisyysmuotinäytöksen päätähti myrkytetään Ritarihuoneen kristallikruunujen alla. Seurapiiritilaisuudessa vieraana ollut rikosylikomisario Anton Koivunen ottaa kaoottisen tilanteen haltuun ennen kuin paniikki ehtii päästä valloilleen.

Mukana tilaisuudessa ollut Viikko-lehden toimittaja Kaarina Riikonen pääsee penkomaan murhatapausta tuoreeltaan. Hän hyödyntää suhteitaan ja käyttää sekä soveliaita että arveluttaviakin keinoja päästäkseen perille murhatyön tekijästä.

Murhamysteeriin liittyy niin degeneroitunut aatelissuku kartanoineen, uuteen suosioon noussut iskelmälaulaja kuin Michelin-tähdellä varustettua ravintolaa pitävä julkkiskokki.

Kuolema catwalkilla on Kaarina Riikonen -ratkaisee dekkarisarjan seitsemäs, itsenäinen osa, jonka vauhdikkaissa käänteissä käsitellään myös vakavampia teemoja kuten nöyryyttämistä ja ikääntyvien työntekijöiden ongelmia.

Marja Aarnipuro (s. 1960) on kirjailija ja Apu-lehden päätoimittaja. Hänet tunnetaan viihdyttävistä ja vauhdikkaista dekkareistaan, joiden päähenkilönä seikkailee ikäkriisin keskellä kipuileva naistoimittaja. Kaarina Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan lisäksi Aarnipuro on kirjoittanut kolme tietoteosta itsekin sairastamastaan rintasyövästä.


Katso myös