Kuningatar Arja — Ammattina artisti

Koriseva, Arja; Pouta, Hellevi
Nimeke: Kuningatar Arja — Ammattina artisti
Tekijät: Koriseva, Arja (Kirjoittaja)
Pouta, Hellevi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522914743
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 221
Tuoteryhmät: Tieto
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: T78.99 Henkilöhistoria
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: viihdetaiteilijat, laulajat, iskelmät, tangot (sävellykset), esiintyminen, teatteritaide, viihdemusiikki
Avainsanat: esiintyminen, iskelmät, laulajat, tangot (sävellykset), teatteritaide, viihdemusiikki, viihdetaiteilijat
Arja Koriseva on ollut arvaamattoman ja armottoman viihdemaailman huipulla yli 25 vuotta. Tämä kirja paljastaa, miten se on ollut mahdollista.

Millaiseen maailmaan ihminen astuu, kun hänestä tulee julkisuuden henkilö? Miten hänen täytyy pitää huolta itsestään? Mitä läheisiltä vaaditaan? Millainen rooli on onnella ja millainen verkostoilla? Kuinka paljon luonne ratkaisee? Entä kunnianhimo? Kuinka kovaa hintaa urastaan joutuu maksamaan? Pitääkö menestyvässä artistissa yhdistyä lahjakas taiteilija, huippu-urheilija, taitava poliitikko ja kansanihminen?

Omien kokemuksiensa pohjalta Arja Koriseva kertoo, millaista on olla ammatiltaan artisti. Mukana muun muassa tangokuningatar-vuosi, tanssisolistiksi 13-vuotiaana, urasuunnittelu, salaisuudet pukeutumisessa ja meikkaamisessa, työmoraali, ilo ja positiivisuus, julkisuuden hallinta sekä yleisö ja ihailijat.

Kirja on tarkoitettu heille, jotka haaveilevat tähteydestä, mutta myös kaikille heille, jotka haluavat kurkistaa viihdemaailman kulissien taakse ja Arjan omaan elämään.


Katso myös