Kummeli — Erittäin hyvin sanottu

Marjamäki, Tuomas
Nimeke: Kummeli — Erittäin hyvin sanottu
Tekijät: Marjamäki, Tuomas (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522911797
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 8,95 € (8,14 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 213
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Taiteilijaelämäkerrat
Löytönurkka 5,95–14,95 €
Kirjastoluokka: 77.49 Elokuvan ja elokuvataiteen historia
Kansalliskirjaston asiasanat: esiintyjät, näyttelijät, televisio-ohjelmat, sarjaohjelmat, viihdeohjelmat, televisio, elokuvat, henkilöhistoria, historia, Kahilainen, Timo, Silvennoinen, Heikki, Hela, Heikki, Vihinen, Heikki, Keskinen, Olli, Kummeli (ryhmä), Kummeli (televisio-ohjelma)
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2017
EPUB
9,91 €

Pehmeäkantinen kirja, 2017
A-formaatin pokkari
5,95 €

Kummeli syntyi pirkanmaalaisten jätkien videohölmöilyistä ja johti suosittuun sketsisarjaan ja useisiin menestyselokuviin ja -näytelmiin. Vuosien varrella viihderyhmältä on syntynyt myös paljon legendaarista musiikkia sekä yleiskieleenkin tarttuneita hokemia.

Pelleiltyään 25 vuotta kummelit päättivät kertoa tarinansa tietokirjailija Tuomas Marjamäelle. Äänessä ovat Timo Kahilainen, Olli Keskinen ja kaikki Heikit Silvennoisesta Helaan ja Vihiseen. He muistelevat, miten Mauno Ahonen, Matti Näsä, Speedy ja Saku sekä moni muu suosikkihahmo sai alkunsa. Miksi ohjelman nimiehdotuksista valittiin juuri Kummeli eikä Kusipäät? Kenen nauru pilasi useimmin kuvaukset? Miksi Vihinen on aina alasti?

Huumori on vakava laji, ja sen tietävät kummelitkin. Sketsejä on tehtävä myös silloin, kun muu elämä ei liiemmin naurata. Kummelit puhuvat rehellisesti ja avoimesti, mutta pilke silmäkulmassaan pitkän uran huipuista ja karikoista.

Jos olet aina rakastanut Kummelia tai jos et ole ikinä voinut sitä sietää, tämä kirja on tarkoitettu juuri sinulle. Teos kuuluu parhaaseen A-ryhmään.