Kulmakauppa Cockleberry Bayssa

May, Nicola
Nimeke: Kulmakauppa Cockleberry Bayssa
Alkuteos: The Corner Shop in Cockleberry Bay
Tekijät: May, Nicola (Kirjoittaja)
Lahdenpohja, Mila (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523754997
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.8.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Corner Shop in Cockleberry Bay
Kustantaja: Minerva
Sarja: Cockleberry Bay 1
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Devon, Englanti, kylät, myymälät, naiset, perinnöt, sinkut, yllätykset, yrittäjät
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Cockleberry Bay -sarjan valloittava aloitus.

Joskus tulevaisuuden avaimet ojennetaan käteen - kirjaimellisesti. Viihdyttävä lukuromaani siitä, miten päättäväisyys ja haasteisiin heittäytyminen voi kääntää koko elämän uuteen suuntaan.

Lastenkodeissa ja sijaisperheissä varttunut Rosa Larkin saa yllättäen tietää perineensä Cockleberry Bay -nimisessä devonilaisessa pikkukylässä sijaitsevan pienen kaupan. Kuka on voinut haluta antaa tuollaisen lahjan 25-vuotiaalle pätkätöistä toiseen ajelehtivalle lontoolaistytölle, jolla ei oman tietämänsä mukaan ole sukulaisia?

Rosa hyvästelee vuokraisäntänsä Joshin ja lähtee uskollisen mäyräkoiransa kanssa ottamaan hoitoonsa vuosia tyhjillään seisoneen kulmakaupan. Uuden elämän aloittaminen on täynnä monenlaisia haasteita, mutta Rosa on päättänyt onnistua. Pian hän saa huomata, että vanha kauppa kätkee sisäänsä salaisuuksia - myös hänestä itsestään. Ja kuuluuko hänen elämäänsä jatkossa komea rygbynpelaaja tai seksikäs putkimies?

May annostelee taitavasti yllätyksiä, arvoituksia, värikkäitä henkilöhahmoja, draamaa ja romantiikkaa tarinaksi, jonka jatkoa jää odottamaan.

Nicola May on brittiläinen, useita palkintoja saanut viihderomaanien mestari. Hän on kirjoittanut 15 romaania, jotka kaikki ovat nousseet Amazonin bestsellerlistalle. Hän asuu Ascotissa Berkshiressä rescue-kissansa kanssa ja harrastaa muun muassa elokuvia ja ravustusta.


Katso myös