Kukaan rakkaasi ei kuole

Platt, Anna
Nimeke: Kukaan rakkaasi ei kuole
Alkuteos: Ingen du älskar kan dö (Ricochet)
Tekijät: Platt, Anna (Kirjoittaja)
Salovaara, Hanni (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789528500469
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 9.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 9.9.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Ingen du älskar kan dö (Ricochet)
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 335
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kolme maata, kolme ihmistä, kolme salaisuutta – ja rikos, joka punoo kolme kohtaloa yhteen.

Rikos kietoo kolmen toisilleen tuntemattoman ihmisen kohtalot väistämättömästi yhteen. Nerokas juonenkuljetus saa lukijan ahmaisemaan kirjan lähes yhdeltä istumalta.

Lena jättää taakseen raskaan surun ja särkyneen avioliiton ja muuttaa Mallorcalle. Hän haluaa toteuttaa unelmansa avata sinne pieni majatalo. Mutta sitten hänen ostamaltaan tontilta löytyy haudattu mies. Remontti pysähtyy, ja Lena joutuu osallistumaan miehen henkilöllisyyden selvittämiseen. Kuka mies on ja miten hän on sinne joutunut?

Tukholmassa Bianca aloittaa intohimoisen suhteen naimisissa olevan pomonsa kanssa. Samaan aikaan hän kamppailee neljä vuotta aiemmin jäljettömiin kadonneen veljensä aiheuttaman surun kanssa.

Irlannin Sligossa Shane saa selville, että mies, jota hän luuli isäkseen, ei sitä ole. Biologista isäänsä jäljittäessään Shane tulee repineeksi auki monia vanhoja haavoja.

”En ole milloinkaan aiemmin nimennyt yhtään kirjaa vuoden dekkari ehdokkaaksi ennen kuin vuosi on edes alkanut, mutta tämä kuuluu itsestään selvästi tuolle listalle.” – Kapprakt

Anna Platt on ruotsalainen käsikirjoittaja, joka on työskennellyt useissa tv-sarjoissa, kuten Kylmäävä tapaus (Det som göms i snö), Knutby ja Partisan. Hänen käsikirjoittamansa Aivan tavallinen perhe -sarja pysyi pitkään Netflixin katsotuimpien sarjojen ykkössijalla. Platt vietti varhaiset vuotensa Yhdysvalloissa mutta muutti perheensä kanssa Linköpingiin kahdeksanvuotiaana. Hän on asunut myös Irlannissa ja Mallorcalla. Nykyään hän asuu Tukholmassa.


Katso myös