Kaikki kompostoinnista ja maanparannuksesta

Tuominen, Kirsi
Nimeke: Kaikki kompostoinnista ja maanparannuksesta
Tekijät: Tuominen, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523753778
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 133
Tuoteryhmät: Puutarha ja sisustaminen
Kirjastoluokka: 67.38 Viljelymenetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kompostointi, biojätteet, kompostikäymälät, kompostorit, jätteiden käsittely, jätteiden hyötykäyttö, komposti, maanparannus, puutarhaviljely
Avainsanat: biojätteet, jätteet, jätteiden hyötykäyttö, jätteiden käsittely, komposti, kompostikäymälät, kompostointi, kompostorit, maanparannus, puutarhaviljely
E-kirja, 2015
EPUB
9,90 €

E-kirja, 2022
Synkronoitu ääni, EPUB
14,90 €

Käytännöllinen opas kaikenlaiseen kompostointiin sekä kompostista syntyvän humuksen hyödyntämiseen maanparannusaineena.
Kirjassa on selkeät ohjeet elintarvike-, puutarha- ja käymäläkompostin perustamiseksi sekä niiden hoitamiseksi. Kirjassa esitellään myös muut yleiset kompostointitavat, kuten mato-, kate-, pinta-, syvä- ja lantakomposti.

Kirsi Tuominen vastaa kirjassaan yleisimpiin kompostoinnista esitettyihin kysymyksiin, mm. millaisen kompostin valitsen, miten poistan kompostin hajuhaitat, miten saan kompostin toimimaan tehokkaasti tai miten hoidan kompostia talvella.

Kompostista syntyvä humus on maanparannusaineista tärkein ja sen ansiosta kasvit kasvavat paremmin. Humus parantaa maan rakennettaja ylläpitää kasveille tärkeää maan pieneliötoimintaa. Kirjassa selvitetään humuksen kypsyysasteen merkitys erilaisille kasveille ja sen käyttömäärät puutarhan parhaaksi.


Katso myös