Hoida kolesteroli ajoissa — Uutta tietoa rasvoista

Miettinen, Helena
Nimeke: Hoida kolesteroli ajoissa — Uutta tietoa rasvoista
Tekijät: Miettinen, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523750173
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.4.2020
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 59 LÄÄKETIEDE. TERVEYDENHOITO
Avainsanat: HDL-kolesteroli, ennaltaehkäisy, geenit, henkilöhistoria, hoitomenetelmät, julkinen keskustelu, kolesteroli, lihavuus, lääkärit, rasvat, ravinto, ravintorasvat, sydän- ja verisuonitaudit, terveys, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, terveysvaikutukset, tutkijat, tutkimus, tutkimustieto
Helena Miettisen kirja kertoo kansantajuisesti, mitä kolesterolista nykytutkimuksen valossa tiedetään ja miten suojautua sen aiheuttamilta sairauksilta. Teos tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa kolesterolista ja sen aineenvaihdunnasta sekä veren kolesteroliin vaikuttavista perinnöllisistä tekijöistä.

Kolesteroli jakaa Suomessa mielipiteitä ja kirvoittaa tunteita. Vaikka kolesteroli on maailman parhaiten tutkittuja molekyylejä, jotkut väittävät sitä suureksi huijaukseksi, jonka takana häärii lääketeollisuus ja kolesterolimafia. Kolesterolin ympärillä on käyty myös kiivasta ”rasvasotaa”, jossa vastakkain ovat olleet kolesterolitutkijat ja maidontuottajat.

Helena Miettinen vastaa yleisimpiin kolesteroliin liittyviin kysymyksiin ja huoliin. Mitä hyötyä ja haittaa kolesterolista on? Mitä tehdä, jos kolesteroli on koholla? Milloin kolesterolia alentavia lääkkeitä kannattaa käyttää? Voiko veren kolesterolipitoisuus olla liian matala?

Aina ajankohtainen kirja terveydestään huolehtiville.


Katso myös