Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Hippokrateen soturi — Dr Bodyn taistelu lihaskunnon ja lääketieteen puolesta

Sundell, Jan
Nimeke: Hippokrateen soturi — Dr Bodyn taistelu lihaskunnon ja lääketieteen puolesta
Tekijät: Sundell, Jan (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522919489
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Urheilu ja liikunta
Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 79.18 Voimailu. Kehonrakennus. Fitness-urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: terveyskäyttäytyminen, kuntoliikunta, elintavat, liikunta, fitness-urheilu, harjoitukset, kuntosalit, ravitsemus, ruokavaliot, terveysvaikutukset, urheilijat, lääkärit
Avainsanat: elintavat, fitness-urheilu, harjoitukset, kuntoliikunta, kuntosalit, liikunta, lääkärit, ravitsemus, ruokavaliot, terveyskäyttäytyminen, terveysvaikutukset, urheilijat
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Tulevaisuus on omissa käsissäsi. Sisätautiylilääkäri Jan Sundell, joka tunnetaan nimellä Dr Body, neuvoo miten lisäät terveyttä, fyysistä suorituskykyä ja hyvinvointia liikunnan, ravitsemuksen ja oikeanlaisten elämäntapojen keinoin.

Kirjassa on tehokkaat liikunta- ja ravitsemusneuvot kunnon kohentamiseen. Teoksen yksityiskohtaiset ohjeet täysipainoiseen, painonhallintaa edistävään ravitsemukseen ovat jokaisen toteutettavissa. Saat tietoa hyödyllisistä ja hyödyttömistä ravintolisistä sekä selkeät ohjeet tunnistaa terveyshömppä.

Kirjassa käsitellään lisäksi koronapandemiaa, lääketiedettä, terveydenhuoltojärjestelmää, hormoneja ja monta muuta päivänpolttavaa aihetta, jotka liittyvät meidän suomalaisten jokapäiväiseen elämään.

Tärkein valistustyö tapahtuu nykyään sosiaalisessa mediassa, missä Jan Sundell eli Dr Body taistelee rohkeasti omalla nimellään ja kasvoillaan puoskareita vastaan. Dr Body on puhtaasti Hippokrateen asialla.

Jan Sundell on sisätautiylilääkäri, dosentti, tietokirjailija ja fitness-urheilija. Hänellä on sosiaalisessa mediassa 15 000 seuraajaa.

Ylilääkäri Jan Sundell on kilpatason fitnessurheilija, jonka kirjoissa yhdistyvät lääkärin ja lihaskuntoammattilaisen opit.


Katso myös