Hidasta vanhenemista — Kuinka käännät kehosi kelloa taaksepäin

Sundell, Jan
Nimeke: Hidasta vanhenemista — Kuinka käännät kehosi kelloa taaksepäin
Tekijät: Sundell, Jan (Kirjoittaja)
Järvenpää, Markus (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523827035
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.9.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 9t 35m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
Avainsanat: ikääntyminen, fysiologiset vaikutukset, terveysvaikutukset, elintavat, terveyskäyttäytyminen, terveyden edistäminen, hyvinvointi, ravitsemus, liikunta, kuntoliikunta
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023

27,90 €

Kuinka käännät kehosi kelloa taaksepäin.

Ikävuotesi eivät määritä biologista ikääsi, vaan siihen voit vaikuttaa toiminnallasi ja elämäntavoillasi. Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä ryhtiliikettä tai kuntoremonttia, ja pienikin terveysteko kannattaa aina.

Jan Sundell on tavannut lääkärintyössään ikäisekseen poikkeuksellisen terveitä, mutta toisaalta myös ennenaikaisesti vanhentuneita ihmisiä. Hän on tutkinut, mitkä tekijät ilmiöön vaikuttavat.

Sundell kertoo, miksi vanhenemme ja käsittelee niitä mekanismeja ja keinoja, joilla jokainen voi itse hidastaa ikääntymisprosessia. Saat käytännön neuvoja niin liikuntaan ja ravintoon kuin unen ja mielen hyvinvoinnin hallintaan.

Jan Sundell on sisätautiylilääkäri, dosentti, tietokirjailija ja SM-tason kehonrakentaja, joka tunnetaan nimellä Dr Body. Hän on hoitanut jo neljännesvuosisadan kymmeniätuhansia potilaitaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa 20 000 seuraajalleen.


Katso myös