Hidasta matkaa — Vastuullinen matkailija maailmalla

Vaulio, Katja
Nimeke: Hidasta matkaa — Vastuullinen matkailija maailmalla
Tekijät: Vaulio, Katja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523752603
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.5.2021
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 40.7 Matkailu. Turismi
Avainsanat: Intia, Japani, Kazakstan, Kiina, Kreikka, Suomi, Turkki, Tšekki, Uusi-Kaledonia, Uusi-Seelanti, Vanuatu, Venäjä, kestävä matkailu, kokemukset, matkailu, ulkomaanmatkailu, vastuullisuus, ympäristön tila, ympäristöongelmat
Kovakantinen kirja, 2021

24,90 €

Matkailu ja ympäristönsuojelu eivät sulje toisiaan pois. Tervetuloa mukaan hitaalle matkalle!

Tarinat innostavat matkustamaan, mutta ne voivat saada myös kiinnostumaan vastuullisesta matkailusta. Katja Vaulion kirja avaa matkailua uudesta näkökulmasta: kirjassa on tietoa ja tarinoita, muistoja ja kohtaamisia, tunnetta ja ennakkoluulojakin.
Kirja nostaa mukaansatempaavasti ja värikkäitä matkailukokemuksia hyödyntäen esiin turismin iloja ja ongelmia. Matkailua ei tarvitse lopettaa, mutta sen on muututtava, jotta maapallo ja ihmiset voisivat hyvin myös tulevaisuudessa.
Vaulio esittelee matkakertomuksilla 12 maata Kreikasta Vanuatulle, kertoo niihin liittyviä vastuullisuusvinkkejä ja antaa meille kaikille runsaasti eväitä matkailuun, joka tekee maailmasta paremman paikan.

Katja Vaulio on Kangasalla asuva ympäristöalan ja vastuullisen matkailun asiantuntija, kirjoittaja, matkabloggari sekä opas, joka on kehittänyt Hidasta matkaa™-konseptin. Vaulio on asunut myös Kreikassa, Venäjällä ja Tšekissä sekä tehnyt paljon pitkiä, hitaita matkoja pitkin Eurooppaa, Intiaa, Aasiaa ja Uutta-Seelantia.


Katso myös