Feminismiä ihan kaikille

Frondelius, Johanna
Nimeke: Feminismiä ihan kaikille
Tekijät: Frondelius, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523758452
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.9.2023
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 203
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 32.3 Sukupuolten ja seksuaalisten ryhmien asema yhteiskunnassa
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: feminismi, suuntaukset, tasa-arvo, naisen asema, syrjimättömyys, sukupuoliroolit, valtarakenteet, miehen asema, patriarkaalisuus, poliittiset liikkeet, naisasialiikkeet, feministit, historia
Avainsanat: feminismi, suuntaukset, tasa-arvo, naisen asema, syrjimättömyys, sukupuoliroolit, valtarakenteet, miehen asema, poliittiset liikkeet, naisasialiikkeet, feministit, historia, patriarkaalisuus
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Yleistajuinen tietoteos kaikille, jotka haluavat maailmasta reilumman paikan.

Feminismistä on vallalla monenlaisia – usein vääriä – käsityksiä. Johanna Frondelius avaa kirjassan feminismin perusteita laajasti ja auttaa ymmärtämään nyt käytävää keskustelua. Feminismi ei ole vain naisten asia.

Kirja ravistelee vanhanaikaisia ajatuksia ja selittää perinpohjaisesti, mitä on feminismi ja miksi jokaisen pitäisi uskaltaa olla ylpeästi feministi.

Helposti lähestyttävä kirja kertoo feminismin historiasta ja tasa-arvoliikkeen eri aalloista ja selvittää intersektionaalisen feminismin käsitettä. Se antaa myös konkreettisia esimerkkejä arkielämän feminismistä ja patriarkaatin aiheuttamista ongelmista – feminismin kritiikkiä unohtamatta.

Johanna Frondelius on toimittaja, kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Hän on julkaissut aiemmin teokset Mokaamalla menestykseen sekä New York – Maailman paras shithole city.


Katso myös