Elämäni juoksu

Ricks, Sean
Nimeke: Elämäni juoksu
Tekijät: Ricks, Sean (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759060
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 17.10.2023
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 163
Tuoteryhmät: Muut elämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: televisiotoimittajat, juoksu, harrastukset, ultrajuoksu, urheilukilpailut, itsensä hyväksyminen, itsetuntemus, minäkuva, ruumiinkuva, henkinen hyvinvointi, henkilöhistoria
Avainsanat: Sean Ricks, harrastukset, henkilöhistoria, henkinen hyvinvointi, itsensä hyväksyminen, itsetuntemus, juoksu, minäkuva, onnistuminen, ruumiinkuva, televisiotoimittajat, ultrajuoksu, urheilukilpailut
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Askel kerrallaan kohti itsensä hyväksymistä

Sean Ricksin omaelämäkerrallinen kirja Elämäni juoksu on tarina päällisin puolin iloiselta näyttävästä tv-juontajasta, joka ajautuu lopulta henkiseen ja fyysiseen umpikujaan. Ennen kaikkea se on tarina onnistumisesta - rakastamalla ja hyväksymällä itsensä.

Sean Ricks on juossut koko elämänsä. Sean yritti juosta kiinni täydelliseltä kuulostavaa edesmennyttä isäänsä. Se epäonnistui. Hän pakeni sisällään vellovaa riittämättömyyden tunnetta ja pahaa oloa. Turhaan. Hän inhosi nuoresta asti kehoaan ja yritti kaikin tavoin tehdä siitä paremman. Se haave polki ikuisesti paikallaan.

Sitten lokakuussa 2022 tapahtui jotain odottamatonta. Sean juoksi 52 kilometrin ultramaratonin Saariselän tunturissa läpi metsän, louhikon ja erämaan ja hän sai oivalluksen.

Sean Ricksin tarina on jokaiselle kutsu hitaampaan, kestävämpään ja armollisempaan elämään. Kun uskaltaa edetä omaa tahtiaan, voi mahdottomasta tulla mahdollista.

Sean Ricks on tamperelainen Yleisradion ajankohtaistoimittaja. Hän juontaa suosittua Perjantai-ohjelmaa. Amerikansuomalainen Ricks oli ensimmäinen afrosuomalainen televisiokuuluttaja aloittaessaan työnsä Yle TV2:ssa syksyllä 2005. Sean Ricks vietti varhaislapsuutensa Brooklynissa New Yorkissa, josta muutti 1980-luvun lopulla Suomeen suomalaisen äitinsä kanssa. Sean Ricksillä on kaksi tytärtä. Elämäni juoksu on hänen esikoisteoksensa.


Katso myös