Dachaun posliinintekijä

Freethy, Sarah
Nimeke: Dachaun posliinintekijä
Alkuteos: The Porcelain Maker
Tekijät: Freethy, Sarah (Kirjoittaja)
Saari, Sirpa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789528500988
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 4.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 4.9.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Porcelain Maker
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 368
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Historialliset romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kuulas ja kaunis romaani rakkaudesta, surusta ja perhesalaisuuksista.

Tyttären ainoa johtolanka isänsä löytämiseksi on keskitysleirillä tehty posliiniesine.

On vuosi 1929 ja natsi-Saksa on vapauttamassa synkimmät voimansa. Juutalainen arkkitehti Max ja kuuluisa saksalainen taiteilija Bettina elävät kiihkeää rakkaustarinaansa samalla, kun nuoren Weimarin tasavallan perustukset alkavat murentua. Kansallissosialistien nousu heittää synkän varjonsa rakastavaisten ylle.

Vuonna 1993 Bettinan tytär Clara lähtee matkalle jäljittääkseen juuriaan. Hän haluaa selvittää isänsä henkilöllisyyden, miehen, jota hän ei koskaan tuntenut. Johtolankanaan hänellä on posliiniesine, jonka hänen isänsä on joskus antanut Bettinalle. Selvittäessään tuon oudon esineen historiaa, hän tulee löytäneeksi myös äitinsä menneisyyden suuren salaisuuden.

”Alettuani lukea Dachaun posliinintekijää en halunnut laskea sitä käsistäni. Freethy punoo mestarillisesti kaksi aikakautta mukaansatempaavaksi tarinaksi sankaruudesta, petoksesta, rakkaudesta ja menetyksestä.” – Heather Morris, Auschwitzin tatuoija romaanin kirjoittaja

Sarah Freethy on työskennellyt käsikirjoittajana, käsikirjoituskonsulttina ja tuottajana televisiossa. Dachaun posliinintekijä on hänen ensimmäinen romaaninsa. Freethy asuu perheineen Englannissa. Toinen romaani The Seeker of Lost Paintings julkaistaan lokakuussa 2024.


Katso myös