Autuuden saari

Erikson, Christina
Nimeke: Autuuden saari
Alkuteos: Lycksalighetens ö
Tekijät: Erikson, Christina (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523829589
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 16.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 16.10.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Lycksalighetens ö
Kustantaja: Docendo
Sarja: Kartanon naiset 2
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Historialliset romaanit
Viihde ja romantiikka
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Täydellinen sekoitus historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jännitystä.

Svartån kartanon tulevaisuus on vaakalaudalla. Perijättärenä Christinan harteita painaa raskas vastuu. Kun nuoruudenrakkaus leimahtaa taas liekkeihin, on hänen tehtävä vaikeita valintoja.

On vuosi 1789, kun Christinan veli Marcus sairastuu ja kuolee. Ilman miespuolista perillistä vastuu kartanon tulevaisuudesta lankeaa Christinan kannettavaksi. Yhteiskunnalliselta asemaltaan ja varakkuudeltaan sopivan aviomiehen löytämisestä muistutetaan yhä vaativammin. Christina ei kuitenkaan ole voinut unohtaa rakastamaansa muurarin poikaa Gustafia.

Yhteiskunnan ylemmissä kerroksissa käydään valtataistelua. Kuningas Kustaa III saa yhä enemmän vihollisia aateliston sisällä. Christinan isä Carl Sporre on uskollinen kuninkaalle, mutta Sporrea vihaava Gustaf liittyy kuningasta vastaan solmittuun salaliittoon.

Autuuden saari on toinen itsenäinen osa Svartån kartanon naisten elämää seuraavasta romaanisarjasta, joka kertoo naisten hellittämättömästä taistelusta rakkauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta aina nykyaikoihin saakka. ”Ruotsin Downton Abbey” on täydellinen sekoitus historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jännitystä.

CHRISTINA ERIKSON on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensä Thomas Eriksonin kanssa Svartån kartanon, hän alkoi tutkia talon ja siellä asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymään dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan näiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee silläkin, että häntä ennen kartanoa ovat johtaneet pitkiä aikoja ja menestyksekkäästi useat naiset, joista monien nimi on ollut Christina. Sarjan oikeudet myytiin jo ennen sen ilmestymistä kaikkiin Pohjoismaihin.


Katso myös