Vuodet Veijo Baltzarin sisäpiirissä

Maria O.S.
Nimeke: Vuodet Veijo Baltzarin sisäpiirissä
Tekijät: Maria O.S. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523821248
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 14.10.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 14.10.2021
Hinta: 24,95 € (22,68 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Elämäkerrat
Muut elämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kulttuurineuvos Veijo Baltzar vangittiin 2019 näyttävän poliisioperaation jälkeen. Hänelle on luettu raskaat ihmiskauppa- ja hyväksikäyttösyytteet, joista päätöstä odotetaan Helsingin käräjäoikeudessa vuoden 2021 lopussa.

Vuodet Veijo Baltzarin sisäpiirissä -kirja on kertomus ajasta ja tapahtumista tunnetussa teatteriseurueessa. Se on mukana olleen silminnäkijän henkilökohtainen, päiväkirjamainen kuvaus siitä, mitä tapahtui ennen kuin poliisit ajoivat portin läpi ja vangitsivat taiteilijatalon asukkaat.

Millainen mies oli syytteisiin joutunut Veijo Baltzar ja keitä olivat hänen lähipiiriinsä kuuluneet ihmiset? Millainen dynamiikka vallitsi yhteisössä? Kirja kertoo toisenlaisen tarinan kuin julkisuudessa on ehditty kuvata. Kirjoittaja on nuori nainen, joka joutui kohun vuoksi elämänsä pyöritykseen.

Maria O.S. pyrki ja pääsi Baltzarin johtamaan Integraatio­teatteriin, joka toimi Helsingin Aleksanterin teatterissa. Hän vietti paljon aikaa muiden seurueen jäsenten kanssa myös Baltzarin talossa Tammisaaressa, jossa ihmiskaupan ja hyväksikäytön sanotaan tapahtuneen. Kirjailija on oikeustieteen opiskelija.


Katso myös