Valtaajat

Astahov, Pavel
Nimeke: Valtaajat
Tekijät: Astahov, Pavel (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522891075
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,95 € (11,77 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Crime Time
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 391
Tuoteryhmät: Dekkarit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suomenkielinen kirjallisuus, viranomaiset, korruptio, käännökset, suomen kieli, venäjän kieli
E-kirja, 2013
EPUB
8,95 €

Raider eli valtaaja on nyky-Venäjän yrityselämän kavahdettu vitsaus. Raider valikoi yhdessä virkavallan kanssa yrityksen, iskee kiinni kuin loinen ja lopulta lannistaa ja valtaa kohteensa. Kivikovassa kapitalismissa ei keinoja kaihdeta, kun yritysten omistajuudesta käydään veristä kamppailua.

Valtaajat on venäläisen juristin ja kirjailijan Pavel Astahovin ensimmäinen dekkari. Kotimaassaan jättiläismäisen suosion rikoskirjailijana saavuttanut Astahov tunnetaan Suomessa toistaiseksi paremmin kovia lausuntoja julistaneena Venäjän lapsiasiamiehenä. Juristin tausta ja hyvät suhteet Kremliin antavat hänelle kuitenkin poikkeuksellisen hyvät eväät nyky-Venäjän kuvaukselle.

CrimeTime on sopinut kaikkien Astahovin seitsemän dekkarn suomennoksista. Ensimmäinen Katja Steinbyn tekemä käännös nimeltään Valtaajat julkaistaan lokakuun alussa. Samassa kuussa Astahov osallistuu Helsingin kirjamessuille yhtenä tapahtuman kansainvälisistä tähtivieraista.


Katso myös