Undertaker - Kuolemantuomio

Kilpi, Marko
Nimeke: Undertaker - Kuolemantuomio
Tekijät: Kilpi, Marko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522893253
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Undertaker 1
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 335
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: haudankaivajat, hautaustoimistot, julmuus, kansainvälinen rikollisuus, miehet, omankädenoikeus, opiskelijat, salaisuudet, syrjäytyminen, syrjäytyneet, vallankäyttö
E-kirja, 2017
EPUB
9,90 €

Kuolema on hänen täydellinen alibinsa.

Hautausurakoitsija Jarmo Kivi on poliisin luotettu tuttu: hän tulee rikospaikalle ja huolehtii rikoksen jäljet huomaavaisesti pois. Kivellä on kuitenkin synkkä salaisuus: todelliselta ammatiltaan hän on kansainvälinen rikollinen, joka ei kaihda äärimmäisiäkään keinoja edistääkseen synkkiä liiketoimiaan.

Kiperään tilanteeseen elämässään ajautuneen nuorukaisen Tuomas Linnun ja Kiven tiet risteävät tilanteessa, josta Tuomas ei tunnu löytävän ulospääsyä. Hän ajautuu Kiven apumieheksi hautaustoimistoon ja havahtuu huomamaan Kivessä olevan jotain pelottavaa. Kuka Kivi oikein on? Millaista pahaa hänen menneisyydestään löytyykään? Se alkaa selvitä Tuomakselle aivan liian myöhään.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistä, jotka ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen lähimmäisiään, edistääkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyäkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemanenkeli, Kuolemanlaakso, Kuoleman kosketus ja Kuolemanpelko.


Katso myös