Tähtimerkkien tanssi — Opas horoskooppimerkkien yhteensopivuuteen

Hirvonen, Eija
Nimeke: Tähtimerkkien tanssi — Opas horoskooppimerkkien yhteensopivuuteen
Tekijät: Hirvonen, Eija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522913241
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,95 € (13,59 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 182
Tuoteryhmät: Ihminen ja hyvinvointi
Löytönurkka 5,95–14,95 €
Kirjastoluokka: 15.91 Astrologia
Kansalliskirjaston asiasanat: astrologia, horoskoopit, vuorovaikutus, yhteensopivuus, ihmissuhteet
Ihmisten välisistä suhteista voi parhaimmillaan nauttia kuin kevyestä ja sulavasta tanssista, jossa askeleet sopivat luonnostaan yhteen. Toisten kanssa askeleet taas eivät tahdo asettua yksiin, ja meno on yhtä varpaille tallomista ja kompastelua.

Tämän kirjan avulla voit tarkastella, miten kahdentoista horoskooppimerkin välinen yhteiselo todennäköisimmin sujuu. Kaikista yhdistelmistä kerrotaan hyvät ja huonot puolet, niin omasta kuin toisenkin näkökulmasta. Kahden merkin yhdistelmiä on siten yhteensä jopa 144. Kirjassa kuvaillaan jokaisen horoskooppimerkin heikkoudet ja vahvuudet. Kun tiedät ystäväsi tai kumppanisi merkin, voit selvittää, millaisia mahdollisuuksia tai sudenkuoppia suhde sisältää. Tällöin voitte sovittaa tanssiaskeleenne yhteen niin, että törmäilyltä vältytään. Opas tarjoaa oivalluksia ja ymmärrystä parisuhteeseen, ystävyyssuhteisiin ja työpaikalle. Kirjan luettuasi pystyt paremmin arvostamaan myös jokaisen merkin hyviä puolia.

Perinteisesti horoskooppimerkit jaotellaan keskenään sopiviin ja ei-sopiviin. Tässä kirjassa pureudutaan kuitenkin syvemmälle. Jokaisessa suhteessa on mahdollisuutensa, mutta toisissa ristiriitoja on enemmän kuin toisissa. Yhteensopivina pidetyillä merkeillä voi yllättäen olla jopa enemmän haasteita kuin niillä, joiden ei perinteisesti ole katsottu sopivan toisilleen. Tämä kirja johdattaa sinut tähtimerkkien kiehtoviin tanssikuvioihin!

Eija Hirvonen on suomentaja ja kirjoittava astrologi. Häneltä on aiemmin julkaistu teokset Taivaan merkit eli mitä astrologia meistä ihmisistä kertoo sekä Sinun horoskooppisi 2016 ja Sinun horoskooppisi 2017. Hirvonen kääntää suomeksi kirjoja, tv-ohjelmia ja oopperaesityksiä.