Suomen hyppyhämähäkit — Katso silmiin ja ihastu!

Karjalainen, Sami; Karjalainen, Sami
Nimeke: Suomen hyppyhämähäkit — Katso silmiin ja ihastu!
Tekijät: Karjalainen, Sami (Kirjoittaja)
Karjalainen, Sami (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789523821811
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.3.2022
Hinta: 29,95 € (27,23 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Luonto ja ympäristö
Eläimet
Kirjastoluokka: 58.2 Selkärangattomat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hämähäkit, lajit, tunnistaminen, lajinmääritys, elinympäristö, eläinten käyttäytyminen, levinneisyys
Hämähäkkejä pelätään ja kammoksutaan suotta. Upea luontoteos esittelee kaikki Suomen 42 hyppyhämähäkkilajia, toinen toistaan viehättävämmät pienet hyppijät. Se kertoo, mistä hyppyhämähäkkejä voi löytää, ja opettaa erottamaan ne toisistaan.

Kirja kertoo imettävistä, ilmakehän sähkökentän avulla ilmaan nousevista ja satoja kilometrejä leijailevista, pystysuorilla seinillä hyppivistä ja irronneen jalkansa takaisinkasvattavista hyppyhämähäkeistä.

Syvällinen tietokirja on helppolukuinen, tavalliselle lukijalle soveltuva. Upea kuva-aineisto on kansainvälisestikin ainutlaatuinen. Mainio lahjakirja luonnon ystävälle.

Sami Karjalainen on kirkkonummelainen tietokirjailija ja tekniikan tohtori, joka on aiemmin julkaissut useita palkittuja hyönteiskirjoja. Hänen teoksiaan ovat muun muassa Suomen sudenkorennot, Suomen heinäsirkat ja hepokatit, Rantojen hyönteiset ja Suomen leppäkertut.


Katso myös