Rakas puolivilli puutarha — Kesähetkiä ja kukkakuumetta

Peltola, Linda
Nimeke: Rakas puolivilli puutarha — Kesähetkiä ja kukkakuumetta
Tekijät: Peltola, Linda (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522912213
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,95 € (13,59 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 141
Tuoteryhmät: Koti ja vapaa-aika
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
Kansalliskirjaston asiasanat: koristekasvit, puutarhakasvit, ruukkukasvit, kukat, istutukset, viljely, puutarhanhoito, puutarhat, pihat
Sydämessä kukkivat unelmat kasvavat kasvamistaan mutta niin myös ilo ja nautinto oman puutarhan hoitamisesta ja suunnittelusta. Pihaelämykset odottavat poimijaansa syreenien, ruusujen ja pionien tuoksujen johdattelemana.

Lindan uusi kirja on tiivis paketti perustietoa rakkaimmista ja näyttävimmistä koristekasveistamme sekä monipuolinen kokoelma ytimekkäitä vinkkejä siitä, kuinka saat kesäpuutarhasi kukoistamaan entistä ihanammin. Kirjassa perehdytään perennojen ja ruusujen lisäksi niin suorakylvettävien kesäkukkien kuin kaksivuotisten kasvien kirjoon, kesällä kukkiviin sipuli- ja mukulakasveihin, varjopaikan valintoihin sekä pohditaan kuinka suomalaiset luonnonkasvit voisivat sulautua osaksi kaunista puutarhaa. Lukija näkee myös ennen- ja jälkeen-kuvin kuinka yksi pihan alue muuntuu ihanan salaperäiseksi kuunliljakujaksi.

Kirjan vinkeistä saat inspiraatiota keskikesän pihajuhliin, edullisiin ruukkuistutuksiin tai vaikkapa oman miniatyyripuutarhan perustamiseen.


Katso myös