Photoshop — Creative Cloud -kuvankäsittely

Paananen, Petteri
Nimeke: Photoshop — Creative Cloud -kuvankäsittely
Tekijät: Paananen, Petteri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522913357
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,95 € (22,68 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Visual
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 143
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Valokuvaus ja kuvankäsittely
Kirjastoluokka: 61.3 Ohjelmointi. Ohjelmointikielet
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Photoshop, digitaalikuvaus, digitaalitekniikka, kuvankäsittely, tietokoneohjelmat, valokuvat
Suomen suosituimman Photoshop-oppaan uusimmassa laitoksessa käydään läpi kaikki ohjelman tärkeimmät ominaisuudet sekä keskeisimmät kuvankäsittelyohjeet. Kirja on jaettu selkeisiin kuvan säätämistä ja luovaa kuvankäsittelyä koskeviin osiin. Opas sisältää kuvan perussäätöjen lisäksi muun muassa perustiedot värinhallinnasta, häviöttömästä kuvan säätämisestä, valinta- alueiden ja maskien käytöstä sekä laajan valikoiman luovan kuvankäsittelyn niksejä ja paljon muuta. Lisäksi opas esittelee viimeisimpien versioiden tärkeimmät uudet ominaisuudet, kuten Piirtoalustat (Artboards), uuden Valitse ja maskaa -työtilan sekä parannukset kuvien tallennus- ja vientiasetuksiin.

Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin kuvankäsittelijöille ja valokuvaajille. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät, ja kirja sopii sekä Mac- että Windowskäyttäjille.

Oppaassa käytetyt harjoituskuvat ovat ladattavissa Docendon palvelimelta.


Katso myös