Parfyymien salat — historia, valmistusmenetelmät ja 100 tärkeintä tuoksua

Fairley, Josephine; McKay, Lorna
Nimeke: Parfyymien salat — historia, valmistusmenetelmät ja 100 tärkeintä tuoksua
Alkuteos: The Perfume Bible
Tekijät: Fairley, Josephine (Kirjoittaja)
McKay, Lorna (Kirjoittaja)
Grundy, Neal (Valokuvaaja)
Iivanainen, Nelli (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523121102
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Perfume Bible
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Historia
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 59.31 Kauneudenhoito. Ulkonäkö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hajuvedet, kosmeettiset tuotteet, tavaramerkit, valmistus, tuoksu, käyttö, kulttuurihistoria, historia
Avainsanat: hajuvedet, historia, kosmeettiset tuotteet, kulttuurihistoria, käyttö, tavaramerkit, tuoksu, valmistus, valmistustekniikka
Upeasti kuvitettu opaskirja parfyymien hurmaavaan maailmaan. Englantilaiset huippuasiantuntijat ovat koonneet yksiin kansiin kaiken, mitä hajuvesistä tulee tietää.

Oman parfyymin valinta on mitä henkilökohtaisin ja yksilöllisin prosessi. Miten löytää juuri se oma tuoksu satojen tarjolla olevien joukosta? Tämä kirja kertoo, mistä parfyymien tuoksut muodostuvat, esittelee eri ”tuoksuperheet” ja auttaa lukijaa tunnistamaan, mihin niistä itse kuuluu. Teos selvittää alan terminologian, historian, parfyymeissa käytettävät kallisarvoiset raaka-aineet ja niiden alkuperän sekä tuoksujen suunnittelu- ja valmistusprosessit. Se tarjoaa myös runsaasti alan sisäpiiritietoa maailman johtavilta parfyyminvalmistajilta.

Kirja esittelee perusteellisesti 100 maailman tärkeintä parfyymiä, joiden joukosta löytyvät niin Chanel No. 5:n kaltaiset ajattomat tuoksut kuin sellaiset modernit klassikot kuin Calvin Kleinin ck one.


Katso myös