Operaatio Aavikkokettu (signeerattu)

Immonen, Helena; Jääskeläinen, Jussi
Nimeke: Operaatio Aavikkokettu (signeerattu)
Tekijät: Immonen, Helena (Kirjoittaja)
Jääskeläinen, Jussi (Kansikuva)
Tuotetunnus: 6430060033054
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 31.8.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 31.8.2022
Hinta: 29,95 € (27,23 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 414
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Rikoskirjat ja dekkarit
Dekkarit
Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Signeerattu kirja saatavilla vain Docendon verkkokaupasta. Tilaa se ennakkoon 21.8. mennessä, niin kirja toimitetaan viikolla 35.

Salamurha. Kyberisku. Salainen tehtävä Afganistanissa. Operaatio Aavikkokettu on alkanut.

Operaatio Punainen kettu saa jatkoa! Kansainvälisen tason trilleri on itsenäinen jatko-osa suuren suosion saaneelle esikoisteokselle.

Suomalainen upseeri salamurhataan pahamaineisella novitšok-hermomyrkyllä. Ennen kuolemaansa hän lähettää reservin luutnantti Riina Koivulle salaperäisen postikortin.

Riinan veli Joni Koivu palvelee suomalaisessa kriisinhallintajoukossa Afganistanissa. Eletään viimeisiä kuukausia ennen länsijoukkojen vetäytymistä, kun Jonin ryhmä joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi. Iskun seurauksena Joni ajautuu taistelijaparinsa kanssa eroon ryhmästään ja sotketuksi mukaan CIA:n salaiseen tehtävään Afganistanissa.

Riinan aviomies Mikael Koivu työskentelee Tiedustelulaitoksella. Hänet määrätään tutkimaan suomalaisupseerin salamurhaa, ja pian hänelle selviää tapaukseen liittyvien panosten vakavuus.

Samaan aikaan Riina selvittää murhatun upseerin hänelle jättämiä vihjeitä. Myös Venäjän sotilastiedustelun agentit ovat vihjeiden perässä, ja vaarallinen kilpajuoksu salaisuuden selvittämiseksi alkaa.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.


Katso myös