Neitseiden tanssi

Booth, Stephen
Nimeke: Neitseiden tanssi
Alkuteos: Dancing with the virgins
Tekijät: Booth, Stephen (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9525410102
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2003
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Dancing with the virgins
Kustantaja: Docendo
Sarja: Blue Moon
Julkaisuvuosi: 2003
Kieli: suomi
Sivumäärä: 461
Tuoteryhmät: Dekkarit
Blue Moon – Käännösdekkarit
TAMMIALE: BlueMoon
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Mustasta koirasta tutulla Peak Districtin kansallispuiston alueella elää legenda neitseistä, jotka rangaistukseksi sapattina tanssimisesta ovat tuomitut jatkamaan tanssiaan ikuisesti. Puistonvartija löytää suositun vaellusreitin varrella olevan yhdeksän neitseen kivikehän keskeltä syksyisenä iltana kymmenennen tanssijan – kuolleena ja kuin tanssimaan aseteltuna.
Vain viikkoja aiemmin on nuori juristi Maggie Crew hädin tuskin välttänyt saman kohtalon. Nummen laidalla olevan yksinäisen maatilan emäntä on löytänyt pahasti viillellyn uhrin, joka ei muista tapahtumista mitään.
Edendalen poliisipiirin eriparinen kaksikko, konstaapeli Ben Cooper ja ylikonstaapeliksi ylennyt Diane Fry, joutuvat jälleen läheiseen yhteistyöhön, joka saa heidän mutkikkaan suhteensa kipinöimään. Cooper tuntee paikat ja ihmiset, toimii usein vaiston varassa ja osuu toisinaan harhaan, Fry tulee suurkaupungista ja työskentelee järjestelmällisen rikospoliisin tavoin. Fryn erikoistehtävänä on houkutella Maggie Crew'n muisti palaamaan, sillä Maggie on nähnyt hyökkääjän silmästä silmään.
Miksi kaikki tapahtui? Vastauksen selvittely vie Cooperin ja Fryn yhä syvemmälle pienintä piirtoa myöten realistiseen kuvaan pikkukaupungeista, kylistä ja maaseudusta asukkaineen.


Katso myös