minimuru

Ivane, Emma; Puisto, Noora
Nimeke: minimuru
Tekijät: Ivane, Emma (Kirjoittaja)
Puisto, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522915207
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 17,95 € 14,95 € (13,59 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 155
Tuoteryhmät: Koti ja vapaa-aika
Kirjastoluokka: 68.24 Leipominen. Makeiset. Jälkiruoat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokaohjeet, leipominen, leivonnaiset, makeiset, kakut, piirakat, pikkuleivät, muffinit
”Minimoimme kaiken paitsi maun - 70 mullistavan helppoa reseptiä!”

Mokkapalat, muffinsit ja kahvikakut saa pyöräytettyä superhelposti ilman sähkövatkainta. Raaka-aineiden ja työvaiheiden määrä on kaikissa resepteissä minimoitu - herkullisuudesta tinkimättä, tietysti.

Pullan ystäville on tiedossa jymyuutisia: Uskotko, jos kerromme, että pullataikinaa ei tarvitse vaivata tai kohottaa ollenkaan? Totta se on! Kirjan tekijät vannovat tämän tekniikan nimeen niin, etteivät osaa kuvitellakaan palaavansa vanhoihin vaivalloisiin tapoihin.

Uutuuskirjasta löytyy läjäpäin reseptejä, joiden avulla valmistuvat myös suussasulavat juustokakut, marengit, karkit, jäätelöt, browniet, trendikkäät artesaaniströsselit ja maailman helpoimmat Brita-leivokset.

Kirjan sivuilta selviää myös, mikä on piirakkatikkari ja kuinka käyttää perunalastuja kakun ainesosana. kaikki reseptit voi valmistaa myös normaalikokoisena kirjasta
löytyvien huikean kauniilla valokuvilla kuvitettujen ohjeiden mukaan.

Minimuru on Emman seitsemäs leivontakirja. Yhdessä Emman kanssa kirjaa on ollut tekemässä Emman lapsuudenystävä, niin ikään intohimoinen leipoja Noora Puisto. He ovat kehittäneet yhdessä Minimuru-konseptin.

Emma Ivane (Iivanainen) on kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, joka kirjoittaa säännöllisesti
kansainvälisiin leivonta-alan lehtiin. Hänet muistetaan vuoden 2013 käsityöläisenä ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta. Emman aiempia teoksia ovat Vaan 3 - Only 3 (2018), Emman kakkukirja (2017), Emman makea joulu (2016), Emman makeat piirakat (2016), Emman kakut, leivokset & jäätelöt (2015) ja Kakkutaidetta kotikeittiössä (2014).


Katso myös