Mikrotreenit — Liikunnan uusi aikakausi

Aalto, Riku
Nimeke: Mikrotreenit — Liikunnan uusi aikakausi
Tekijät: Aalto, Riku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523820791
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 187
Tuoteryhmät: Ihminen ja hyvinvointi
Urheilu ja liikunta
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kuntoliikunta, harjoitteet, taukoliikunta, liikunta, hyvinvointi, istuminen, terveysvaikutukset, haitat, terveys
Avainsanat: haitat, harjoitteet, hyvinvointi, istuminen, kuntoliikunta, liikunta, taukoliikunta, terveys, terveysvaikutukset
Tiesitkö, että me aikuiset istumme nykyään 9-11 tuntia päivässä? Silloin aineenvaihdunta taantuu lepotilaan, menetämme alaselän asennon hallinnan ja jo parin ensimmäisen tunnin kuluttua rasvoja kaappaavien entsyymin määrä veressä laskee jyrkästi. Samalla tavalla käy insuliinille, joten istumistäyteisen päivän jälkeen kehossa vallitsee esidiabeteksen kaltainen tila.

Jo se, että teet muutaman elvyttävän tai kehittävän mikro­treeniharjoitteen kerran tai pari päivässä, auttaa minimissäänkin ehkäisemään istumisen aineenvaihdunnalliset sekä tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuvat haitat. Voit myös kehittää terveyttäsi, suorituskykyäsi ja kehonkoostumustasi merkittävästi pelkästään mikrotreenien avulla.

Parasta olisi, että voisit toteuttaa mikrotreenit työpäivän eli päivän toimeliaimpien tuntien aikana. Silloin kotiudut töistä energisenä, ryhdikkäänä ja hyväntuulisena - ja vapaa-aikasi voi olla paljon täysipainoisempaa, aktiivisempaa ja onnellisempaa.

Riku Aalto on personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Hänen tavoitteenaan on auttaa asiakkaitaan hallitsemaan voimavarojaan paremmin. Aalto on fysioterapeutti, ammattivalmentaja sekä työhyvinvointivalmentaja. Hän on täydentänyt osaamistaan liikuntahallintotutkinnolla sekä ravinto- ja psyykkinen valmentaja koulutuksilla. Riku on kirjoittanut 40 kirjaa liikunnasta, ravitsemuksesta sekä harjoittelusta.


Katso myös