Menestyksen pelikirja

Jalonen, Jukka; Lampi, Ilkka
Nimeke: Menestyksen pelikirja
Tekijät: Jalonen, Jukka (Kirjoittaja)
Lampi, Ilkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789526304472
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,95 € 12,95 € (11,77 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2. painos, 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Talous
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Kansalliskirjaston asiasanat: johtaminen, johtajuus, valmennus, työyhteisöt, joukkueet (urheilu), joukkueurheilu, vuorovaikutus, luottamus, motivointi, menestyminen, yhteistyö
Jukka Jalonen on yksi menestyneimpiä suomalaisia jääkiekkovalmentajia, jonka valmentajaura ja saavutukset sekä Hämeenlinnan Pallokerhossa (2001-2007) että maajoukkueessa (2007-) osoittavat pitkäjänteisen ja kärsivällisen johtamistyöskentelyn merkityksen. Jalonen valittiin vuonna 2011 myös Vuoden positiivisimmaksi pomoksi.

Jalosen yhdessä Ilkka Lammen kanssa työstämä Menestyksen pelikirja johdattaa valmentavaan johtamiseen ja siihen, kuinka hyvä joukkuepeli tuo tuloksia urheilussa ja työelämässä. Jalonen ja Lampi kertovat havainnollisin esimerkein, kuinka hyvä johtaminen nostaa esiin ihmisestä parhaat puolet ja kuinka motivoitunut ja luottavainen ihminen yltää huippusuorituksiin.

Tämä kirja sopii hyödynnettäväksi missä tahansa johtamiskoulutuksessa mutta samalla se avaa saavutusten salat kaikille johtamisesta kiinnostuneille - toimivat he sitten urheilun tai yrityselämän kentillä.

Jukka Jalonen on Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja ja Jääkiekkoleijona nro 210. Vuoden 2011 maailmanmestaruuden lisäksi hän on voittanut valmentajana olympiapronssia, MM-pronssia, EM-kultaa ja Suomen mestaruuden. Hänet valittiin Vuoden valmentajaksi Suomessa 2011 ja SM-liigassa 2006.

Ilkka Lampi on espoolainen yhteiskuntatieteilijä, Kauppalehden pääkirjoitustoimittaja ja eturivin talousjournalisti, jolla on monipuolinen ja kansainvälinen ura journalistina, pitkä ja monipuolinen kokemus urheilusta sekä palava kiinnostus suomalaisen johtamisen kehittämiseen.


Katso myös