Löytöretkiä onnistumisiin® — Johda itsesi tuloksiin

Mustonen, Janne; Seppänen, Lasse; Törmälehto, Mikko
Nimeke: Löytöretkiä onnistumisiin® — Johda itsesi tuloksiin
Tekijät: Mustonen, Janne (Kirjoittaja)
Seppänen, Lasse (Kirjoittaja)
Törmälehto, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522919793
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,95 € (22,68 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 238
Tuoteryhmät: Ihminen ja hyvinvointi
Urheilu ja liikunta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsensä johtaminen, motivaatio, muutosvalmius, hyvinvointi, terveys, edistäminen, elintavat, fyysinen hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, minäkuva, positiivisuus, elämänmuutokset, tavoitteet, onnistuminen
E-kirja, 2021
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
16,90 €

Löytöretkiä onnistumisiin® -kirja on tutkittuun tietoon ja moniin elämän esimerkkeihin pohjautuva opas muutosta tositarkoituksella suunnittelevalle. Se ei tarjoa nopeita pikaratkaisuja tai kurjuuskuureja, vaan kokoaa kansiensa väliin onnistuneen muutoksen tärkeimmät teemat.

Kirja toimii kompassina, jonka avulla opit johtamaan itseäsi tuloksekkaalla muutosmatkalla. Heti alkuun on oivallettava missä on, minne haluaa mennä ja miten sinne jonnekin on järkevintä navigoida. Lisäksi on varmistettava, että fyysiset ja psyykkiset voimavarat ovat riittävällä tasolla päämäärän saavuttamiseen.

Kirjassa käsiteltävät viisi metodia edistävät yhdessä entistäkin energisempää, sitoutuneempaa ja tuloksekkaampaa elämää. Tällaisen positiivisen pääoman lisääntyminen ennaltaehkäisee monia riskitekijöitä ja lisää yksilön tuloskuntoa. Energisenä ja motivoituneena itse kukin on vieläkin arvokkaampi niin itselleen, läheisilleen kuin myös vaikkapa työnantajalleen. Silloin kaikki ovat voittajia!

Janne Mustonen on perustanut yrityksen nimeltä Hyvinvointikoulu ja on uuden hyvinvoinnin rakentaja reilun kahden vuosikymmenen kokemuksella. Lasse Seppänen on kirjoittanut 19 kirjaa hyvinvoinnista ja valmentanut yhtä monta vuotta tuloksekkaasti niin työelämän kuin huippu-urheilun sankareita saavuttamaan päämääriään. Mikko Törmälehto on runsaasti käyttäytymistieteitä opiskellut liikuntatieteilijä, joka on valmentanut menestyksekkäästi yli vuosikymmenen niin yksilöitä kuin liikunta-alan ammattilaisia sekä julkaissut kirjan valmentamisesta.


Katso myös