Leivonnan salaisuus — Emman parhaat reseptit

Ivane, Emma
Nimeke: Leivonnan salaisuus — Emman parhaat reseptit
Tekijät: Ivane, Emma (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522918598
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 1.10.2020. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 1.10.2020
Hinta: 24,95 € (22,68 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Koti ja vapaa-aika
Kirjastoluokka: 68.24 Leipominen. Makeiset. Jälkiruoat
Opi tekemään herkullisia leivonnaisia niin helposti, että sinulle jää enemmän aikaa koristeluun. Emma neuvoo, miten se on mahdollista ja paljastaa parhaat salaisuutensa.

Emman suosituimmat reseptit ja parhaat leivontavinkit yksissä kansissa. Upeat valokuvat innostavat aloittamaan heti. Kirjan jokaisella reseptillä ja koristeluohjeella on oma salaisuutensa: raaka-aine, tekniikka tai juuri oikeanlainen väline. Emman parhaimpien reseptien lisäksi kirja sisältää paljon leivonnan niksejä. Näillä ohjeilla onnistut. Tämä kirja on jokaisen leipojan aarreaitta!

Mikä on täydellisen marengin salaisuus ja miksi muffinssien leipomiseen ei tarvita sähkövatkainta? Miten aloittelija onnistuu tekemään upean kukkakoristeen kakun päälle? Miten juustokakun reunan saa helposti yhtä tasaiseksi kuin konditoriassa? Miten herkullisia hyydytettäviä kakuntäytteitä valmistetaan ilman liivatetta? Nämä ja kymmenet muut leivonnan salaisuudet Emma paljastaa kirjassaan.

Tarjolla on huipputason silmänruokaa kannesta kanteen. Emman pysäyttävät ja kauniit ruokavalokuvat ovat olleet vuonna 2020 voittajasijalla kansainvälisessä ruokakuvauskilpailussa.

Emma Ivane valittiin vuonna 2019 mukaan kansainväliseen Designer Cake Decorating - Written by 12 of the World's Best Cake Designers -julkaisuun. Reseptien suunnittelun lisäksi Emma kouluttaa ruoka-alan ammattilaisia ja ruokavalokuvaajia sekä toimii motivoivana puhujana. Emma on myös kuvataiteilija. Hänen työnsä olivat mukana Yhdysvalloissa järjestettävässä maailman suurimmassa Miami Art Week -nykytaidetapahtumassa. Emman leivontasivulla Instagramissa on yli 12 000 seuraajaa.


Katso myös