Kodin sisustussuunnittelun käsikirja

Lahti, Katja; Sukuvaara, Minna
Nimeke: Kodin sisustussuunnittelun käsikirja
Tekijät: Lahti, Katja (Kirjoittaja)
Sukuvaara, Minna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522912350
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,95 € 17,47 € (15,88 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 155
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Koti ja vapaa-aika
KESÄKIRJA ALE –30 %
Kirjastoluokka: 68.4 Sisustusoppaat
Kansalliskirjaston asiasanat: sisustus, sisustussuunnittelu, sommittelu, tilat, kalusteet, värit, materiaalit, valaistus, rakenteet (rakentaminen)
Haluatko päästä kodin sisustussuunnittelussa syvemmälle kuin sisustuslehtien viimeisimmissä vinkeissä? Onko sinulla palava intohimo sisustamiseen, mutta punainen lanka on toisinaan hukassa? Miten toimia, jos perheen sisällä sisustusunelmat eivät kohtaa? Mistä aloittaa, kun jo materiaalien tarjonta laajuudessaan hengästyttää?

Kodin sisustussuunnittelun käsikirja on sukellus sisustusalan ammattilaisen työtapoihin. Kirjassa käydään kodin sisustussuunnitteluprosessi läpi vaihe vaiheelta asiakaslähtöisesti. Tämä teos tarjoaa monipuolisia ammattimaisia työkaluja ja -vinkkejä, jotka auttavat sinua etenemään oikeassa järjestyksessä. Opit tulkitsemaan piirustuksia, tietämään eri rakenteista, tiloista, tyyleistä, väreistä, sommittelusta, materiaaleista, kalustuksesta ja valaistuksesta ym.

Kodin sisustussuunnittelun käsikirjasta hyötyy niin aloitteleva sisustusalan opiskelija kuin kodin remontoija ja alan ammattilainenkin. Tämä informatiivinen, innostava ja ammattimainen kirja tarjoaa kaiken tarpeellisen, jonka avulla voit toteuttaa unelmiesi sisustuksen.


Katso myös