Kit Karisma -kirjapaketti

Nimeke: Kit Karisma -kirjapaketti
Tuotetunnus: 6418616236098
Tuotemuoto: Tuotepakkaus
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,95 € (25,41 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: CrimeTime
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Rikoskirjat ja dekkarit
Dekkarit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Nyt on oiva tilaisuus hypätä Suomen cooleimman dekkaristin Ari Wahlstenin matkaan. Edullisessa kirjapaketissa on Wahlstenin kaksi tuoreinta Kit Karisma -sarjan arvostelumenestystä.

Kit Karisma on suomalaisen äidin ja amerikkalaisen isän tummahipiäinen yksityisetsiväpoika. Kirjailija kuljettaa päähenkilöään Helsingin kaduilla ja kivikortteleissa amerikkalaisten kovaksikeitettyjen jännitysromaanien hengessä.

Wahlsten (s. 1963) on taiteen moniottelija, joka työskentelee käsikirjoittajana, ohjaajana, näyttelijänä ja kirjailijana. Tarkkanäköisimmät muistavat hänet Lapinlahden lintujen kantakundina.

HYVÄSTI ENKELINI
Rakkaus suomalaiseen tangoon ja naiskauneuteen vetää Kit Karisman syvälle mallimaailman, korruption ja terrorismin synkkiin vesiin.

Satunnainen kohtaaminen tanssilavalla nuoren kaunottaren kanssa saattaa Kit Karisman epäillyksi murhasta. Puhdistaakseen maineensa hän ryhtyy tutkimuksiin, jotka vievät hänet mallitoimiston parfyymintuoksusta kovaotteisia ulkomaalaisia miehiä ympäröivään ruudinkatkuun.


IKIUNI
Kuuluisa oopperadiiva pestaa yksityisetsivän tutkimaan poikansa saaman uhkauskirjeen alkuperää. Poika on tunnettu paparazzi-kuvaaja, jolla riittää vihamiehiä ja -naisia. Pian poika salamurhataan, ja Kit Karisma saa henkirikoksen selvitettäväkseen.

Paparazzin ottamista valokuvista Karisma seuloo esiin joukon epäiltyjä: nuorehkon naispuolisen puoluejohtajan, alkoholisoituneen hiihtosankarin, gangsteripäällikön, nuoren blonditytön sekä uusnatsijärjestön karismaattisen nokkamiehen. Eikä aikaakaan kun Karisma löytää itsensä keskeltä haudanvakavia hankaluuksia.


Katso myös