Kalle — Suoraa puhetta

Palander, Kalle; Kangasluoma, Timo
Nimeke: Kalle — Suoraa puhetta
Tekijät: Palander, Kalle (Kirjoittaja)
Kangasluoma, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522914767
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 11,95 € (10,86 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Urheilijaelämäkerrat
Pokkarit
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: alppihiihtäjät, alppilajit, pujottelu, urheilijat, huippu-urheilu
Ladattava äänikirja , 2016
MP3
9,07 €

Kovakantinen kirja , 2016

19,95 €

Kaikkihan Kalle Palanderin tuntevat - vai tuntevatko? Tietääkö kukaan oikeasti, mitä kaikkea vaatii nousta Torniosta täysin tasamaalta alppihiihdon kestomenestyjäksi, maailman cupin voittajaksi ja maailmanmestariksi?

Entä uskaltaako kukaan muu sanoa, mikä suomalaisessa urheilujärjestelmässä on vikana? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja moneen muuhun saat vastaukset, kun Kalle avaa sanaisen arkkunsa.

Parasta tässä kirjassa on, että Kalle kertoo urheiluelämän eri puolista omien todellisten kokemustensa pohjalta. Kirja on täynnä uskomattomia tarinoita ihmisten kohtaamisista ja tapahtumista huippu-urheilun kulisseissa yksityiselämää unohtamatta. Kalle käy tarinoiden ja ajatustensa kautta läpi muun muassa uraansa huippu-urheilijana, urheilijan tarvitsemaa tukiverkkoa ja suomalaista huippu-urheilua kansainvälisillä areenoilla. Kalle pohtii myös, mikä vaikuttaa siihen, kenestä tulee huippu-urheilija ja kenestä ei.

Kallella on lisäksi paljon painavaa sanottavaa suomalaisen huippu-urheilun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Kirjan uskomattomat tarinat ja Kallen ajatukset viihdyttävät, puhuttavat ja herättävät taatusti keskustelua.


Katso myös