Järvien kesäkodit

Hakala, Tanja; Lehtinen, Johanna
Nimeke: Järvien kesäkodit
Tekijät: Hakala, Tanja (Kirjoittaja)
Lehtinen, Johanna (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522913289
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,95 € 10,00 € (9,09 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 141
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Koti ja vapaa-aika
Backlist -30 %
ALE – Kirjoja 5–10 €
Kirjastoluokka: 68.4 Sisustusoppaat
Kansalliskirjaston asiasanat: kesämökit, huvilat, sisustus, sisustussuunnittelu, vapaa-ajan asunnot, kesäasukkaat, mökkeily, kesänvietto, saaristot, järvet
Järvien kesäkodit vie ajatukset liplattavien vesien äärelle, rauhallisuuteen ja rakkauteen Suomen luontoa kohtaan. Kirjassa vietetään tuntikausia järvimökeillä niin saarissa kuin mantereella, opitaan lisää suomalaisten intohimosta mökkeilyä kohtaan, sukelletaan sykähdyttäviin tarinoihin ja tutustutaan vallan ihastuttaviin ihmisiin. Yllätyksiäkin on luvassa, sillä kaikki mökit eivät ole niitä perinteisimpiä ratkaisuja.

Kirja tarjoilee oivalluksia ja ideoita sisustamisesta ja pilkahduksia remontoinnista ja rakentamisesta. Sivujen mukana voit matkustaa järveltä toiselle ympäri maan. Järvien kesäkodit on hyvän mielen kirja ja pikkuinen tieto- opus mökkeilyn hurmoksesta. Nappaa talteen myös Virpi Mikkosen herkulliset reseptit kesäkotikyläilijöitä varten. Hanna Sumari ja Milla Alftan kertovat huikeat ideansa mökkien sisustuksista, ja psykologi Maaret Kallio opastaa, miten mökkilomasta otetaan kaikki irti ilman pakkosuorittamista.

Hellitä hetkeksi, unohda kiire ja souda kanssamme kohti kauneimpia mökkirantoja!

Tanja Hakala on noormarkkulainen koti- ja sisustusjuttuihin sekä matka-artikkeleihin erikoistunut freelancetoimittaja ja kirjailija. Hän toimii myös tuottajana. Tanja rakastaa talvea, hetkessä elämistä ja omia siperianhuskyjaan.

Johanna Lehtinen on porilainen sisustus- ja lifestylekohteiden kuvaamiseen erikoistunut valokuvaaja, graafinen suunnittelija, kirjailija ja bloggaaja. Hän suunnittelee myös printtituotteita By Johanna Lehtinen -nimellä. Johannan sydän pamppailee kesän, mökkeilyn ja haaveilun tahtiin.


Katso myös