Inspiroitunut — Miten johtaa ja menestyä muuttuvassa työelämässä?

Kilpinen, Petteri
Nimeke: Inspiroitunut — Miten johtaa ja menestyä muuttuvassa työelämässä?
Tekijät: Kilpinen, Petteri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522913852
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,95 € (22,68 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Talous
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yritykset, johtaminen, työelämä, muutos, menestyminen, johtajat, johtajuus
Hyvä johtaja saa ihmiset ympärillään innostumaan työstään ja kokemaan työnsä merkitykselliseksi.

Petteri Kilpinen kirjoittaa automatisoituvan maailman tuomasta nopeasta työelämän muutoksesta ja muutoksen vaikutuksista johtamiseen. Kirja on käyttökelpoinen opas sekä johtajille että johdettaville siitä, miten uudenlaisessa työelämässä menestytään.

Kirja antaa käytännönläheisiä eväitä johtamiseen ja tuottavuuden kasvattamiseen auttamalla yrityksen henkilöstöä innostumaan työstään. Se antaa rakennuspalikoita myös vahvalle joukkuehengelle ja itsensä johtamiselle. Kirjan keskeinen sanoma on, että ilman taitavaa johtajaviestintää johtajan ja yrityksen on mahdotonta onnistua. Kun automatisointi vie mennessään toistettavat, tylsät rutiinityöt, on johtaminen tulevaisuudessa kontrollin ja organisaatiokaavioiden kangistamien mallien sijaan yhä enemmän innostamista, muutokseen motivointia ja suunnan näyttämistä. Uuden ajan johtaminen on vahvasti ihmisjohtamista.

Uuden ajan työelämän johtamisessa hierarkkinen ylhäältä alas-malli ei enää toimi. Vain osallistava johtamistapa voi luoda yrityskulttuurin, jossa yrityksen tuotto on suurempi kuin sen osaamisien summa. Kaikkien panosta tarvitaan nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Johtamisen kriittiseksi menestystekijäksi muodostuu vuorovaikutteinen ja valmentava johtaminen. Sekä johtajien että johdettavien keskeisiksi työelämätaidoiksi nousevat viestintä, itsensä johtaminen, jatkuva oppiminen ja luovuus.

Kilpinen käsittelee johtamista yksilön inhimillisestä näkökulmasta. Aidot, luotettavat johtajat eivät ole täydellisiä ja tahrattomia teflon-pintaisia sankareita, vaan aitoudellaan vakuuttavia ihmisiä virheineen päivineen. Rehellisyys voittaa aina.

Petteri Kilpisellä on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura mainostoimistojohtajana sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän avaa kirjassa käytännönläheisesti sekä onnistumisiaan että epäonnistumisiaan vuosien varrelta.


Katso myös