InDesign CC — Julkaisun tekeminen

Paananen, Petteri
Nimeke: InDesign CC — Julkaisun tekeminen
Tekijät: Paananen, Petteri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522911223
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 24,95 € (22,68 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Visual
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 151
Tuoteryhmät: Valokuvaus ja kuvankäsittely
Kirjastoluokka: 61.3 Ohjelmointi. Ohjelmointikielet
Kansalliskirjaston asiasanat: tietokoneohjelmat, taitto, desktop publishing, graafinen suunnittelu, layout, julkaisujärjestelmät, Adobe InDesign, kuvankäsittely, julkaisut, sähköinen julkaisutoiminta
E-kirja, 2015
EPUB
14,95 €

Teetkö nyt tai tulevaisuudessa julkaisuja InDesignohjelmalla painettavaksi tai sähköisesti jaettavaksi? Kaipaatko tietoa kuvien käyttämisestä, typografiasta, tyyleistä, sivupohjista ja interaktiivisista elementeistä sekä lukuisista muista työskentelyä tehostavista taittamisen nikseistä?

Oppaassa käydään läpi perusteellisesti esitteen, lehden taiton sekä monipuolisen digitaalisen dokumentin valmistaminen työharjoitusprojektien avulla. Perustoimintojen lisäksi esitellään tärkeimmät InDesign CC:n uudet ominaisuudet.

InDesign on muiden Adoben ammattiohjelmien tavoin muuttunut Creative Cloud- eli CC-tuotteeksi. Miten tämä vaikuttaa tuotteiden ostamiseen ja käyttöön? Asennetaanko ohjelmat edelleen omalle koneelle? Miten eri kieliversiot ladataan? Opas vastaa myös näihin ja moniin muihinkin Creative Cloud -aiheisiin kysymyksiin.

Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin julkaisun tekijöille sekä Mac- että Windowsympäristössä. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät.


Katso myös