Iloinen koulutie — Suomen lasten koulurunot

Loivamaa, Ismo
Nimeke: Iloinen koulutie — Suomen lasten koulurunot
Tekijät: Loivamaa, Ismo (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523123212
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 56
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: koulut, koulunkäynti, koululaiset
Avainsanat: koulunkäynti, koulut
Iloiseen koulutiehen on koottu iloisia, hauskoja ja rohkaisevia runoja pienten koululaisten ja koulunsa aloittavien arjesta.

Runoissa kerrotaan koulumatkasta, koulupäivästä ja lapsuuden riemuista. "Reput täyteen oppia ja ilopipareita", runossa toivotetaan.

Tutut ja rakastetut runoilijat kirjoittavat mm. hassuista opettajista, koulua käyvistä kissoista, yhteisistä leikeistä - ja tietysti kesälomasta! Iloiselle koulutielle kutsuvat muun muassa Immi Hellén, Marjatta Kurenniemi, Kaarina Helakisa, Tittamari Marttinen, Jukka Itkonen, Pia Perkiö ja Kaija Pakkanen.
Kirjan kuvituksena on käytetty Rudolf Koivun kauniita piirroksia sekä aapiskuvituksia.
4-7-vuotiaille.

Ismo Loivamaa on toimittaja ja tietokirjailija, joka on julkaissut lukuisia lasten- ja nuortenkirjallisuutta käsitteleviä teoksia ja antologioita sekä elämäkertoja ja kirjoja mm. iskelmämusiikista. Lastenruno-sarjassa häneltä on aiemmin ilmestynyt: Kas kuusen latvassa - Suomen lasten runolipas, Jos sul lysti on - Suomen lasten leikkirunot, Unen sinistä maata päin - Suomen lasten tuutulaulut ja iltarunot, Soita, soita sinikello - Suomen lasten kesärunot, Sitten leikitellään kuusen alla – Suomen lasten joulurunot sekä Maan korvessa kulkevi lapsosen tie - Suomen lasten enkelirunot.


Katso myös