Hippokrateen soturi (signeerattu) — Dr Bodyn taistelu lihaskunnon ja lääketieteen puolesta

Sundell, Jan
Nimeke: Hippokrateen soturi (signeerattu) — Dr Bodyn taistelu lihaskunnon ja lääketieteen puolesta
Tekijät: Sundell, Jan (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 6418616235374
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 13.1.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 13.1.2021
Hinta: 27,95 € (25,41 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Ihminen ja hyvinvointi
Urheilu ja liikunta
Kirjastoluokka: 79.18 Voimailu. Itsepuolustus. Kehonrakennus. Fitness-urheilu
Saatavilla erä signeerattuja kirjoja! 31.12. mennessä tilatut kirjat lähetetään asiakkaille tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Tulevaisuus on omissa käsissäsi. Sisätautiylilääkäri Jan Sundell, joka tunnetaan nimellä Dr Body, neuvoo miten lisäät terveyttä, fyysistä suorituskykyä ja hyvinvointia liikunnan, ravitsemuksen ja oikeanlaisten elämäntapojen keinoin.

Kirjassa on tehokkaat liikunta- ja ravitsemusneuvot kunnon kohentamiseen. Teoksen yksityiskohtaiset ohjeet täysipainoiseen, painonhallintaa edistävään ravitsemukseen ovat jokaisen toteutettavissa. Saat tietoa hyödyllisistä ja hyödyttömistä ravintolisistä sekä selkeät ohjeet tunnistaa terveyshömppä.

Kirjassa käsitellään lisäksi koronapandemiaa, lääketiedettä, terveydenhuoltojärjestelmää, hormoneja ja monta muuta päivänpolttavaa aihetta, jotka liittyvät meidän suomalaisten jokapäiväiseen elämään.

Tärkein valistustyö tapahtuu nykyään sosiaalisessa mediassa, missä Jan Sundell eli Dr Body taistelee rohkeasti omalla nimellään ja kasvoillaan puoskareita vastaan. Dr Body on puhtaasti Hippokrateen asialla.

Jan Sundell on sisätauti­ylilääkäri, dosentti, tietokirjailija ja fitness-urheilija. Hänellä on sosiaalisessa mediassa 15 000 seuraajaa.


Katso myös